خورش گل کلم با سير
( فسنجان )
مواد لازم
گل كلم: يك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:250 گرم
پيازسرخ شده:2 قاشق سوپ خوري
پياز درسته: 1 عدد كوچك
سير تازه :1 بته
رب گوجه فزنگي: 3 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبليمو:2 قاشق غذا خوري
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب ميشوييم
سپس در روغن تفت ميدهيم.
حال سيرها را از پوست جدا ميكنيم ، ميشوييم و هر حبه سير را 2 نيم كرده وكمي در روغن سرخ ميكنيم.
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز كوچك و كمي نمك و فلفل خوب ورز ميدهيم و به شكل گلوله هاي كوچك در مياوريم و با پياز سرخ شده ميگذاريم كمي تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمي تفت ميدهيم و 2 ليوان آب به اين مواد اضافه كرده و ميگذاريم تا خورش جوش بيايد. حال سير و گل كلم سرخ شده و كمي نمك و فلفل و آبليمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و ميگذاريم خورش نيم ساعت روي حرارت ملايم بجوشد تا تقريبا به روغن بيفتد.
خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0